Zomerkamp

Beachvolleybal Evenementenbureau

Vanaf 2005 organiseren we met La Playa Blanca trainingen, toernooien, clinics en bedrijfsuitjes en nu wordt het tijd voor een nieuwe stap: organiseren van een écht “Beachvolleybal Zomerkamp”.

Er worden in Nederland al volleybalkampen georganiseerd, maar nog niet een kamp puur specifiek gericht op beachvolleybal, en wij gaan dat organiseren en ook jij bent welkom! Of je nu al heel lang (beach)volleybalt, of misschien pas net. Talentvol of recreatief! Plezier staat voorop!! En samen met jou zorgen we voor 3 onvergetelijke dagen!

Mijn naam is Paul van der Ven, 44 jaar, oud-eredivisie (beach)volleyballer, en inmiddels trainer/coach van Sliedrecht Sport Heren 1 (eredivisie), en vanaf 1999 werkzaam als docent LO (sportdocent) op het Cals College in Nieuwegein. Al 20 jaar organiseer ik kampen op het Cals College, en nu ga ik met deze brok aan ervaring een “Zomerkamp Beachvolleybal” organiseren.

Voor dit allereerste Zomerkamp is slechts ruimte voor 50 enthousiastelingen (inmiddels 39!!), dus wacht niet te lang met inschrijven, want VOL = ÓÓK ÉCHT VOL…!!

Wanneer is het kamp?

Het is een 3-daags kamp van dinsdag 17 t/m donderdag 19 augustus 2021.

Voor wie is het kamp?

Jongens & meisjes van 11 t/m 20 jaar. Uiteraard maken we gebruik van verschillende leeftijdsgroepen/categorieën. En we zullen dus ook in aparte groepen/trainingstijden gaan trainen. Voor alle deelnemers wordt er dus op jouw eigen niveau gebeachvolleybald.

Waar is het Zomerkamp?

Het Zomerkamp wordt georganiseerd bij Down Under in Utrecht/Nieuwegein.

Hoe ziet het programma eruit?

Iedere dag gaan we heel veel beachvolleyballen:

* ochtend training 1,5 uur

* middag training 1,5 uur

* begin van de avond onderling toernooitje 1,5 uur

Dat betekent dus totaal minimaal 4,5 uur per dag beachvolleybal, en in totaal 13,5 uur beachvolleybal in 3 dagen, waarbij we iedere training weer een ander accent zullen behandelen.

Je krijgt training van Paul van der Ven. Naast Paul zijn er ook andere trainers die jullie alle skills en technieken verder gaan leren! Er zijn dus échte professionele trainers, die vol energie en plezier ervoor zorgen dat het onvergetelijk voor jullie wordt!

Naast beachvolleybal krijg je de mogelijkheid om ook nog extra sporten te gaan doen, zoals wakeboarden, bodyboarden. Dit kun je aangeven bij je inschrijving hieronder.

Ook zullen we gezamenlijk waterspellen en andere spellen overdag doen met elkaar, zodat er voortdurend vermaak en plezier is. We nemen volop leuke spellen en materiaal mee! Down Under ligt bij een grote recreatieplas, en daar kun dus je ook lekker zwemmen & chillen! En in de avond zal er een avond programma zijn, voordat we op tijd gaan slapen om een goede nachtrust te pakken!

Met of zonder overnachting?

Beide kan! Als je liever thuis wilt slapen, dan kan dat uiteraard. En als je wilt blijven slapen vlakbij de locatie Down Under in Utrecht/Nieuwegein, is dat ook mogelijk. We slapen in grote tenten op loopafstand van de beachvolleybal-velden. In de paklijst (krijg je na je inschrijving) kun je lezen wat je allemaal mee dient te nemen als je blijft slapen.

Eten en drinken verzorgd?

Alles wordt geregeld wat betreft eten en drinken. Ben je ergens allergisch voor, geef dat hieronder aan bij het inschrijfformulier. De 2e avond gaan we met z’n allen BBQ’en en maken we er een zomerse Feestavond van!! De allereerste dag neem je zelf je lunch/drinken mee, aangezien we dan op het terrein van Down Under blijven.

Wat zijn de kosten voor het Zomerkamp Beachvolleybal?

We bouwen een compleet Tentenkamp op met alle voorzieningen.

Het totale pakket inclusief 3 dagen beachvolleybal, overnachting en eten/drinken is €199,-

Zonder overnachting, en wel met eten/drinken overdag en avond bij het Tentenkamp: €179,-

Wil je graag extra wakeboarden, bodyboarden dan komen er kosten bij zoals je hieronder kunt lezen.

Zomerkamp & corona?

Als je klachten hebt, dan blijf je thuis of je laat je vooraf voor de zekerheid testen. Als je uitslag negatief is, kun je uiteraard alsnog mee doen.

Shirts?

Jazekers! Je krijgt bij aankomst allemaal 2 shirts, die door Volleybaldirect worden geleverd! Deze 2 shirts met “Zomerkamp Beachvolleybal 2021 La Playa Blanca” zullen een blijvende herinnering zijn aan de 3 onvergetelijke dagen! Hieronder kun je je maat doorgeven.

Op zoek naar vrijwilligers. Help jij ons mee?

Naast de verschillende trainers kunnen we altijd extra hulp gebruiken. Denk daarbij bv aan het regelen rondom het eten/drinken, de 2e dag mee helpen met de BBQ, kleine hulp bij materiaal klaar zetten, het opzetten en opruimen van de legertenten, extra boodschappen doen, kinderen helpen die even wat extra steun kunnen gebruiken, enz enz. Deze helpers kunnen de volgende personen zijn: vader, moeder, ouders broer/zus, trainer, enz. Lijkt jou het leuk om mee te helpen, geef dat dan aub hieronder aan bij het inschrijfformulier.

  Voor en Achternaam

  Leeftijd tijdens kamp

  Jongen/Meisje

  Niveau (beach)volleybal ter indicatie (10 is heel hoog, 6 is beginnend):

  Volleybalvereniging en team (bv Sliedrecht Sport JA1):

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Mailadres

  Telefoonummer ouder/verzorger 1

  Telefoonummer ouder/verzorger 2 (optioneel)

  Ik wil graag overnachten
  JaNee

  Wil je graag extra bodyboarden, waterskiën of wakeboarden dan komen er extra kosten bij.
  a. Bodyboarden: 1 uur tm 14 jaar: €21,- vanaf 15 jaar: €24,50
  b. Waterskiën: 1 uur tm 14 jaar: €23,- vanaf 15 jaar: €28,-
  c. Wakeboarden: 1 uur tm 14 jaar: €28,- vanaf 15 jaar: €33,-

  Ik wil graag extra:
  BodyboardenWaterskiënWakeboarden

  Vegetarische?
  JaJa ook veganistischNee

  Allergieën eten/drinken?

  Maat t-shirt

  Begeleiders/vrijwilligers: mijn vader/moeder/oudere broer/zus of trainer wilt graag mee helpen op de volgende dag(en):

  Opmerkingen (optioneel)

  De betaling volgt via het rekeningnummer van La Playa Blanca. Op het moment dat je de betaling hebt voldaan, ben je definitief ingeschreven.

  Rekeningnummer La Playa Blanca:
  IBAN: NL91 INGB 0004 7713 64

  Graag in het onderwerp de volledige voornaam en achternaam zetten, meer hoeft niet. Bv: “Paul van der Ven”.

  Mocht je je alsnog willen uitschrijven, dan is dat volledig kosteloos vóór dinsdag 3 augustus 12:00u.

  Wil je je uitschrijven tussen dinsdag 3 augustus 12:00u en dinsdag 10 augustus 12:00u betaal je de helft (50%). Schrijf je je alsnog uit ná dinsdag 10 augustus 12:00u dan betaal je 75%. Dit alles heeft te maken met reserveringen van materiaal.

  De paklijst voor het kamp wordt gedeeld op het moment dat je je daadwerkelijk hebt ingeschreven.