Zomerkamp

Beachvolleybal Evenementenbureau

Vanaf 2005 organiseren we met La Playa Blanca bedrijfsuitjes, trainingen, toernooien en clinics en sinds 2021 ook het “Beachvolleybal Zomerkamp”. En wat een ongelofelijk groot succes waren deze eerste 3 edities in 2021, 2022 en 2023! In 2023 zelfs 2 zomerkampen in 1 week!! 😀😎

Ook in de zomer van 2024 komen er wéér 2 “Beachvolleybal Zomerkampen”:

Zomerkamp 1: 19-20-21 augustus 2024 (maandag t/m woensdag) IS INMIDDELS VOLGEBOEKT!!

Zomerkamp 2: 22-23-24 augustus 2024 (donderdag t/m zaterdag) INSCHRIJVEN KAN NU!! VOL = VOL

Zorg dat je snel inschrijft, want VOL betekent ook ÉCHT VOL. Wacht daarom niet te lang met inschrijven, en schrijf je vandaag nog in met je (beach)volleybal-vrienden en vriendinnen! Het kamp is voor iedereen en alle niveaus in de leeftijd van 9/10 t/m 20 jaar.

Er worden in Nederland al volleybalkampen georganiseerd, maar nog niet een kamp puur specifiek gericht op beachvolleybal, en wij gaan dat weer organiseren en ook jij bent welkom! Of je nu al heel lang (beach)volleybalt, of misschien pas net. Talentvol of recreatief! Plezier staat voorop!! En samen met jou zorgen we voor 3 onvergetelijke dagen!

Mijn naam is Paul van der Ven, 47 jaar, oud-eredivisie (beach)volleyballer, trainer/coach van Simplex/SSS Heren 1 (eredivisie). En vanaf 1999 werkzaam als docent LO (sportdocent) op de middelbare school het Cals College in Nieuwegein. Al 20 jaar organiseer ik kampen op het Cals College, en nu ga ik met deze brok aan ervaring + de ervaring van 3 Zomerkampen in 2021-2022-2023 de 4e editie van het “Zomerkamp Beachvolleybal” organiseren. En ook deze zomer in 2024 zullen we er met z’n allen weer een groot succes van maken!!

Wanneer is het kamp?

Het is een 3-daags kamp:
Zomerkamp 1: 19-20-21 augustus 2024 (maandag t/m woensdag) INMIDDELS VOLGEBOEKT!!
Zomerkamp 2: 22-23-24 augustus 2024 (donderdag t/m zaterdag)

Voor wie is het kamp?

Jongens & meisjes van 9/10 t/m 20 jaar. Uiteraard maken we gebruik van verschillende leeftijdsgroepen/categorieën. En we zullen dus ook in aparte groepen/trainingstijden gaan trainen. Voor alle deelnemers wordt er dus op jouw eigen niveau gebeachvolleybald. Plezier staat voorop! Mocht jij of je zoon/dochter echter 9 jaar oud zijn, en kan hij/zij sociaal-emotioneel en motorisch prima mee, dan is je zoon/dochter natuurlijk ook welkom!

Waar is het Zomerkamp?

Het Zomerkamp wordt georganiseerd bij Down Under in Utrecht/Nieuwegein.

Hoe ziet het programma eruit?

Iedere dag gaan we heel veel beachvolleyballen afgewisseld met andere (water)spellen:

* ochtend training 1,5 uur

* middag training 1,5 uur

* begin van de avond onderling toernooitje 1,5 uur

Dat betekent dus totaal minimaal 4,5 uur per dag beachvolleybal, en in totaal 13,5 uur beachvolleybal in 3 dagen, waarbij we iedere training weer een ander accent zullen behandelen.

Je krijgt training van Paul van der Ven. Naast Paul zijn er ook andere (eredivisie)trainers en eredivisie speelsters en spelers, die jullie alle skills en technieken verder gaan leren! Er zijn dus échte professionele trainers en eredivisie spelers, die vol energie en plezier ervoor zorgen dat het onvergetelijk voor jullie wordt!

Naast beachvolleybal krijg je de mogelijkheid om ook nog extra sporten te gaan doen, zoals waterskiën, wakeboarden, bodyboarden. Dit kun je aangeven bij je inschrijving hieronder.

Ook zullen we gezamenlijk waterspellen en andere spellen overdag doen met elkaar, zodat er voortdurend vermaak en plezier is. We nemen volop leuke spellen en materiaal mee! Down Under ligt bij een grote recreatieplas, en daar kun dus je ook lekker zwemmen & chillen! En in de avond zal er een avond programma zijn en kunnen je lekker chillen met elkaar, voordat we op tijd gaan slapen om een goede nachtrust te pakken!

Met of zonder overnachting?

Beide kan! Als je liever thuis wilt slapen, dan kan dat uiteraard. En als je wilt blijven slapen vlakbij de locatie Down Under in Utrecht/Nieuwegein, is dat ook mogelijk. We slapen in grote tenten op loopafstand van de beachvolleybal-velden. In de paklijst (krijg je na je inschrijving) kun je lezen wat je allemaal mee dient te nemen als je blijft slapen.

Eten en drinken verzorgd?

Alles wordt voortdurend geregeld wat betreft eten en drinken. Je zult niets te kort komen! Ben je ergens allergisch voor, geef dat hieronder aan bij het inschrijfformulier. De 2e avond gaan we met z’n allen BBQ’en en maken we er een zomerse Feestavond van!! De allereerste dag neem je zelf je lunch/drinken mee.

Wat zijn de kosten voor het Zomerkamp Beachvolleybal?

We bouwen een compleet Tentenkamp op met alle voorzieningen van 6 grote legertenten, toiletten, koelkasten, tafels, partytenten, banken, muziek, lichtversiering, kampvuur, enz enz. Er is bij Down Under de mogelijkheid om te douchen in aparte douche-hokjes in de grote kleedkamers daar.

Het totale pakket inclusief 3 dagen beachvolleybal, overnachting en eten/drinken is €259,-

Zonder overnachting, en wel met eten/drinken overdag en avond bij het Tentenkamp: €239,-

Wil je graag extra wakeboarden, bodyboarden dan komen er kosten bij zoals je hieronder kunt lezen.

Is betalen in termijnen/delen óók mogelijk?

Uiteraard is dat ook mogelijk! Wil je bv in 2, 3 of 4 termijnen betalen is dat geen enkel probleem.

Bv in 2 delen: 50% van het bedrag bij de eerste keer als je hebt ingeschreven, en 1 maand voor het Zomerkamp de tweede 50% op vrijdag 12 juli 2024. Dat kunnen we samen afstemmen uiteraard.

Shirts?

Jazekers! Je krijgt bij aankomst allemaal 2 shirts, die door Volleybaldirect worden geleverd! Deze 2 shirts met “Zomerkamp Beachvolleybal 2024 La Playa Blanca” zullen een blijvende herinnering zijn aan de 3 onvergetelijke dagen! Hieronder kun je je maat doorgeven.

Op zoek naar vrijwilligers. Help jij ons mee?

Naast de verschillende trainers & staf kunnen we altijd extra hulp gebruiken. Denk daarbij bv aan het regelen rondom het eten/drinken, de 2e dag mee helpen met de BBQ, kleine hulp bij materiaal klaar zetten, het opzetten en opruimen van de legertenten, extra boodschappen doen, kinderen helpen die even wat extra steun kunnen gebruiken, enz enz. Deze helpers kunnen de volgende personen zijn: vader, moeder, ouders broer/zus, trainer, enz. Lijkt jou het leuk om mee te helpen, geef dat dan aub hieronder aan bij het inschrijfformulier.

Hierbij kun je je inschrijven voor het 2e Zomerkamp van 2024 op 22-23-24 augustus (donderdag tm zaterdag). Kamp 1 is inmiddels al volgeboekt. Wacht niet te lang met inschrijven voor Kamp 2, want we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!!

  Voor en Achternaam

  Leeftijd tijdens kamp

  Jongen/Meisje

  Niveau (beach)volleybal ter indicatie (10 is heel hoog, 6 is beginnend):

  Volleybalvereniging en team (bv Sliedrecht Sport JA1):

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Mailadres Deelnemer

  Mailadres Ouder/Verzorger 1

  Mailadres Ouder/Verzorger 2 (optioneel)

  Telefoonummer ouder/verzorger 1

  Telefoonummer ouder/verzorger 2 (optioneel)

  Ik wil graag overnachten
  JaNee

  Wil je graag extra bodyboarden, waterskiën of wakeboarden dan is dat mogelijk voor €25,- per persoon. Klik hieronder dan aub aan, wat je graag wilt doen.
  a. Bodyboarden
  b. Waterskiën
  c. Wakeboarden

  Ik wil graag extra:
  BodyboardenWaterskiënWakeboarden

  Vegetarische?
  JaJa ook veganistischNee

  Allergieën eten/drinken?

  Maat t-shirt

  Begeleiders/vrijwilligers: mijn vader/moeder/oudere broer/zus of trainer wilt graag mee helpen op de volgende dag(en):

  Ik ben op de hoogte van het Zomerkamp via:
  InstagramWhatsApp vanuit clubvrienden/vriendinnenmailnieuwsbrief

  Opmerkingen (optioneel)

  Voorwaarden betaling: 

  Mocht je je alsnog willen uitschrijven, dan is dat volledig kosteloos vóór maandag 29 juli 2024 12:00u.

  Wil je je uitschrijven tussen maandag 29 juli 12:00u en maandag 5 augustus 12:00u betaal je de helft (50%). Schrijf je je alsnog uit ná maandag 5 augustus 12:00u dan betaal je 75%.

  De betaling van het Zomerkamp volgt later, nadat je je hebt ingeschreven. Je ontvangt dan een mail  over de betaling, inclusief de paklijst en het programmaboekje van het “Beachvolleybal Zomerkamp” met alle overige informatie. Je mag ook in delen betalen. Bv in 2 delen: 50% van het bedrag bij de eerste keer als je hebt ingeschreven, en 1 maand voor het Zomerkamp de tweede 50% op vrijdag 12 juli 2024. Dat kunnen we samen afstemmen uiteraard.

  Op naar weer een fantastisch, gezellig en sportief “Beachvolleybal Zomerkamp” met z’n allen!! 😀😎

  Voor vragen kun je me gerust app’en, mailen of bellen: 

  Contact