Zomerkamp

Beachvolleybal Evenementenbureau

Vanaf 2005 organiseren we met La Playa Blanca trainingen, toernooien, clinics en bedrijfsuitjes en sinds 2021 ook het “Beachvolleybal Zomerkamp”. En wat een ongelofelijk groot succes waren deze eerste 2 edities in 2021 & 2022! 😀😎. 

Ook deze zomer komt er wéér een “Beachvolleybal Zomerkamp”:

 1. Zomerkamp 1: maandag 14 tot en met woensdag 16 augustus 2023! Inmiddels zit dit Zomerkamp vol. Dank voor het grote enthousiasme van iedereen. En daarom hebben we gekozen om nog een “Beachvolleybal Zomerkamp” te organiseren…namelijk:
 2. Zomerkamp 2: donderdag 17 tot en met zaterdag 19 augustus 2023!

Voor dit 2e zomerkamp hebben we slechts plaats voor 50 kinderen, en VOL betekent ook ÉCHT VOL, net als Zomerkamp 1. Wacht daarom niet te lang met inschrijven, en schrijf je vandaag nog in met je (beach)volleybal-vrienden en vriendinnen! Het kamp is voor iedereen en alle niveaus in de leeftijd van 10 t/m 20 jaar.

Er worden in Nederland al volleybalkampen georganiseerd, maar nog niet een kamp puur specifiek gericht op beachvolleybal, en wij gaan dat organiseren en ook jij bent welkom! Of je nu al heel lang (beach)volleybalt, of misschien pas net. Talentvol of recreatief! Plezier staat voorop!! En samen met jou zorgen we voor 3 onvergetelijke dagen!

Mijn naam is Paul van der Ven, 46 jaar, oud-eredivisie (beach)volleyballer, trainer/coach van Simplex/SSS Heren 1 (eredivisie). En vanaf 1999 werkzaam als docent LO (sportdocent) op het Cals College in Nieuwegein. Al 20 jaar organiseer ik kampen op het Cals College, en nu ga ik met deze brok aan ervaring een 3e editie van het “Zomerkamp Beachvolleybal” organiseren.

Wanneer is het kamp?

Het is een 3-daags kamp van maandag 14 t/m woensdag 16 augustus 2023.

Wanneer is het 2e Zomerkamp?

Het is een 3-daags kamp van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 augustus 2023!

Voor wie is het kamp?

Jongens & meisjes van 10 t/m 20 jaar. Uiteraard maken we gebruik van verschillende leeftijdsgroepen/categorieën. En we zullen dus ook in aparte groepen/trainingstijden gaan trainen. Voor alle deelnemers wordt er dus op jouw eigen niveau gebeachvolleybald. Plezier staat voorop!

Waar is het Zomerkamp?

Het Zomerkamp wordt georganiseerd bij Down Under in Utrecht/Nieuwegein.

Hoe ziet het programma eruit?

Iedere dag gaan we heel veel beachvolleyballen:

* ochtend training 1,5 uur

* middag training 1,5 uur

* begin van de avond onderling toernooitje 1,5 uur

Dat betekent dus totaal minimaal 4,5 uur per dag beachvolleybal, en in totaal 13,5 uur beachvolleybal in 3 dagen, waarbij we iedere training weer een ander accent zullen behandelen.

Je krijgt training van Paul van der Ven. Naast Paul zijn er ook andere (eredivisie)trainers die jullie alle skills en technieken verder gaan leren! Er zijn dus échte professionele trainers en eredivisie spelers, die vol energie en plezier ervoor zorgen dat het onvergetelijk voor jullie wordt!

Naast beachvolleybal krijg je de mogelijkheid om ook nog extra sporten te gaan doen, zoals waterskiën, wakeboarden, bodyboarden. Dit kun je aangeven bij je inschrijving hieronder.

Ook zullen we gezamenlijk waterspellen en andere spellen overdag doen met elkaar, zodat er voortdurend vermaak en plezier is. We nemen volop leuke spellen en materiaal mee! Down Under ligt bij een grote recreatieplas, en daar kun dus je ook lekker zwemmen & chillen! En in de avond zal er een avond programma zijn, voordat we op tijd gaan slapen om een goede nachtrust te pakken!

Met of zonder overnachting?

Beide kan! Als je liever thuis wilt slapen, dan kan dat uiteraard. En als je wilt blijven slapen vlakbij de locatie Down Under in Utrecht/Nieuwegein, is dat ook mogelijk. We slapen in grote tenten op loopafstand van de beachvolleybal-velden. In de paklijst (krijg je na je inschrijving) kun je lezen wat je allemaal mee dient te nemen als je blijft slapen.

Eten en drinken verzorgd?

Alles wordt geregeld wat betreft eten en drinken. Ben je ergens allergisch voor, geef dat hieronder aan bij het inschrijfformulier. De 2e avond gaan we met z’n allen BBQ’en en maken we er een zomerse Feestavond van!! De allereerste dag neem je zelf je lunch/drinken mee, aangezien we dan op het terrein van Down Under blijven.

Wat zijn de kosten voor het Zomerkamp Beachvolleybal?

We bouwen een compleet Tentenkamp op met alle voorzieningen van 6 grote legertenten, toiletten, koelkasten, tafels, partytenten, banken, muziek, lichtversiering, kampvuur, enz enz. Er is bij Down Under de mogelijkheid om te douchen in aparte douche-hokjes in de grote kleedkamers daar.

Het totale pakket inclusief 3 dagen beachvolleybal, overnachting en eten/drinken is €249,-

Zonder overnachting, en wel met eten/drinken overdag en avond bij het Tentenkamp: €229,-

Wil je graag extra wakeboarden, bodyboarden dan komen er kosten bij zoals je hieronder kunt lezen.

Shirts?

Jazekers! Je krijgt bij aankomst allemaal 2 shirts, die door Volleybaldirect worden geleverd! Deze 2 shirts met “Zomerkamp Beachvolleybal 2023 La Playa Blanca” zullen een blijvende herinnering zijn aan de 3 onvergetelijke dagen! Hieronder kun je je maat doorgeven.

Op zoek naar vrijwilligers. Help jij ons mee?

Naast de verschillende trainers & staf kunnen we altijd extra hulp gebruiken. Denk daarbij bv aan het regelen rondom het eten/drinken, de 2e dag mee helpen met de BBQ, kleine hulp bij materiaal klaar zetten, het opzetten en opruimen van de legertenten, extra boodschappen doen, kinderen helpen die even wat extra steun kunnen gebruiken, enz enz. Deze helpers kunnen de volgende personen zijn: vader, moeder, ouders broer/zus, trainer, enz. Lijkt jou het leuk om mee te helpen, geef dat dan aub hieronder aan bij het inschrijfformulier.

  HET EERSTE KAMP IS VOL. Je schrijft je nu in voor het 2de kamp van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 augustus 2023!

  Voor en Achternaam

  Leeftijd tijdens kamp

  Jongen/Meisje

  Niveau (beach)volleybal ter indicatie (10 is heel hoog, 6 is beginnend):

  Volleybalvereniging en team (bv Sliedrecht Sport JA1):

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Mailadres

  Mailadres Ouder/Verzorger 1

  Mailadres Ouder/Verzorger 2 (optioneel)

  Telefoonummer ouder/verzorger 1

  Telefoonummer ouder/verzorger 2 (optioneel)

  Ik wil graag overnachten
  JaNee

  Wil je graag extra bodyboarden, waterskiën of wakeboarden dan is dat mogelijk voor €22,50 per persoon. Klik hieronder dan aub aan, wat je graag wilt doen.
  a. Bodyboarden
  b. Waterskiën
  c. Wakeboarden

  Ik wil graag extra:
  BodyboardenWaterskiënWakeboarden

  Vegetarische?
  JaJa ook veganistischNee

  Allergieën eten/drinken?

  Maat t-shirt

  Begeleiders/vrijwilligers: mijn vader/moeder/oudere broer/zus of trainer wilt graag mee helpen op de volgende dag(en):

  Ik ben op de hoogte van het Zomerkamp via:
  InstagramWhatsApp vanuit clubvrienden/vriendinnenmailnieuwsbrief

  Opmerkingen (optioneel)

  Voorwaarden betaling: 

  Mocht je je alsnog willen uitschrijven, dan is dat volledig kosteloos vóór maandag 31 juli 2023 12:00u.

  Wil je je uitschrijven tussen maandag 31 juli 12:00u en maandag 7 augustus 12:00u betaal je de helft (50%). Schrijf je je alsnog uit ná maandag 7 augustus 12:00u dan betaal je 75%.

  De betaling van het Zomerkamp volgt later, nadat je je hebt ingeschreven. Je ontvangt dan een mail  over de betaling, inclusief de paklijst en het programmaboekje van het “Beachvolleybal Zomerkamp” met alle overige informatie. Je mag ook in 2 delen betalen: 50% van het bedrag bij de eerste keer als je hebt ingeschreven, en 1 maand voor het Zomerkamp de tweede 50% op vrijdag 14 juli 2023. Op naar weer een fantastisch, gezellig en sportief “Beachvolleybal Zomerkamp” met z’n allen!!

  Voor vragen kun je me gerust app’en, mailen of bellen: 

  Contact