Clinics/workshop

DSC07056

Clinics/workshop

Al ruim 10 jaar zijn we gespecialiseerd om grote clinics en toernooien te organiseren voor scholen en (volleybal)verenigingen.

Clinics:

Wat houdt dat concreet in?

  • Voor scholen stemmen we samen met de sportdocenten af wat de wensen zijn. Dat kan betekenen dat we een aantal clinics/lessen geven aan verschillende klassen, om vervolgens een aantal weken later (nadat alle klassen aan de beurt zijn geweest) een afsluitend toernooi te spelen. Samen met de sportdocenten bespreken we de wensen en nemen we door welke locatie het meest geschikt is.
  • Voor verenigingen is het mogelijk om op een van onze vaste locaties een complete dag te organiseren. Andere locaties is uiteraard ook mogelijk, aangezien we 15 mobiele velden ter plekke kunnen opbouwen. De clinic (zowel jeugd en senioren) zou er als volgt uit kunnen zien, bv op een zaterdag:
    • Clinic jonge jeugd van 1,5uur, en toernooi 1,5 uur (totaal 3 uur)
    • Clinic oudere jeugd van 1,5uur, en toernooi 1,5 uur (totaal 3 uur)

Hier kunt u zien in de promofilm hoe zo’n clinic er uit ziet.

Workshops:

In een workshop kunt u de mogelijkheid krijgen dat ik (Paul van der Ven) enthousiaste trainers binnen de vereniging op leid tot een nog betere trainer.

Met mijn ervaring (eredivisie beach- en zaalvolleybal, sportacademie, 18 jaar sportdocent op het Cals College in Nieuwegein, VT4 trainer, Talent trainer bij NeVoBo geweest, trainer op Topdivisie niveau bij oa NVC/Nieuwegein, Pelster/Cito in Zeist, en nu bij Sliedrecht Sport Heren 1) hoop ik een bijdrage te kunnen leveren binnen uw vereniging. In de workshop “Train de Trainer” begeleid ik zowel beachvolleybal trainers als zaalvolleybal trainers.

Mail: info@laplayablanca.nl
Telefoon Paul van der Ven: 06 48 38 91 49

Ook kunt u onderstaand contact formulier invullen:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Type de volgende code over:

captcha