Clinics en workshops

Beachvolleybal Evenementenbureau

Al ruim 15 jaar organiseer ik vol passie en enthousiasme clinics voor volleybalverenigingen en scholen, en zorg ik voor een onvergetelijk leerzaam moment!

Met mijn ervaring (10 jaar eredivisie beach- en zaalvolleybal, trainer/coach in de eredivisie bij Sliedrecht Sport Heren 1, sportdocent op het Cals College in Nieuwegein vanaf 1999) verwacht ik een bijdrage te kunnen leveren binnen uw vereniging of school. In de workshop “Train de Trainer” leer je om een nog betere trainer te worden en meer uit een training te halen.

Voor verenigingen:

Wilt u meer informatie over een leuke uitdagende clinic voor de jeugd en/of volwassenen van uw vereniging óf wilt u meer info over een workshop “Train de Trainer” klik dan hier.

Voor scholen:

Samen met de sportdocenten stem ik af wat de wensen voor de school of klas is.

We kunnen kiezen voor een zaal- of beachvolleybal en/of grasvolleybaltoernooi, waarbij ik op locatie zelf mijn eigen mee gebrachte velden opbouw. We kunnen ook kiezen voor een combinatie met een clinic, waarbij ik in ga op de juiste technieken met leuke uitdagende oefenvormen. De afgelopen 15 jaren heb ik veel clinics/toernooien georganiseerd voor verschillende scholen.