Partners

Beachvolleybal Evenementenbureau

Met de volgende bedrijven en/of organisaties heeft La Playa Blanca al langere tijd prettige en vertrouwelijke samenwerkingen. Door deze goede samenwerkingen komen er betere evenementen en bedrijfsuitjes tot stand.

Wil je ook met La Playa Blanca in de toekomst samenwerken? Leuk, dan gaan wij graag met u in gesprek. Neem gerust contact met ons op en dan maken we graag tijd voor u vrij!

Contact

Gidion BV is sinds 1993 importeur en distributeur van gerenommeerde topmerken.
Onze missie: het verkopen van producten ter verhoging van de kwaliteit van de vrijetijdsbesteding.

Down Under in Nieuwegein is de locatie voor watersport, recreatie en horeca. Leuke arrangementen voor vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of trouwlocatie.

TC Bilthoven is uniek gelegen in het bos aan de rand van de Utrechtse heuvelrug op 8 km afstand van Utrecht. TC Bilthoven is een vereniging met een lange historie. De vereniging werd opgericht op 1 maart 1934.

Strandtent 14 zit op het leukste plekje van Kijkduin

Team 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten

Altijd een lekker plekje op ons lounge terras

Nog niet overtuigd? Kom gezellig langs en ervaar het zelf…

Massage en leefstijlcoaching in Zeist: Sanne haar missie is mensen te begeleiden in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Ze wilt je laten ervaren hoe belangrijk het is om een moment van ontspanning voor jezelf te nemen. Sanne is ook te boeken met haar massagetafel bij bedrijfsuitjes en events van La Playa Blanca.