Recensies

Beachvolleybal Evenementenbureau

Mensen komen bij ons voor de goede organisatie, enthousiaste en kwalitatief goede begeleiding van trainers, en mooie locaties door heel het land.


Namens Rabobank ontzettend bedankt voor de mooie beachvolleybal dag Paul! In samenwerking met Down Under en La Playa Blanca liep de voor ons alweer tweede editie van het beachvolleybal toernooi nagenoeg vlekkeloos! De communicatie onderling was top, de materialen op orde, de voorbereiding zat goed in elkaar en er is zelfs gezorgd voor een heerlijk zonnetje. 😉
Op naar de volgende editie!

Groet,
Bas

– Jacoline van Rooijen –

“Wat hebben we een superleuke ochtend gehad onder leiding van Paul! Paul is snel en heeft een goede communicatie in het voortraject en op de dag zelf liep ook alles helemaal goed.
We kregen een goede uitleg en een enthousiaste clinic, iedereen stond op scherp. Je merkt gewoon dat Paul er echt verstand van heeft en vooral iedereen enthousiast maakt. Tijdens de wedstrijdjes werd iedereen fanatiek en was het jammer dat het alweer was afgelopen. Het is echt een superleuke activiteit om te doen als teambuilding maar ook als je gewoon een gezellige dag wilt hebben. Ik kan iedereen La Playa Blanca aanraden, we gaan het zeker nog een keer doen!”

– Heidi de Wit –

“Dank je wel Paul voor een ontzettend leuk en geslaagd event! Mijn doel was het organiseren van een sportieve middag in een omgeving die vooral een chille sfeer uitstraalde. Ik zocht het zon, zee, strand gevoel maar dan in het midden van het land en heb dat helemaal gevonden op jouw locatie in De Biltse Duinen. Jouw mensen waren -net als jij- heel enthousiast en hebben ons op een enthousiaste en relaxte manier door het toernooi heen geloodst. Vervolgens heb ik alleen maar lovende en enthousiaste reacties van mijn mensen terug gekregen. Je was zeer flexibel in de voorbereiding en stelde je bereidwillig op. De uitvalsbasis bij de tennisvereniging was zeer welkom en ook daar werden we met vriendelijkheid ontvangen. Kortom: een zeer geslaagd event!”

Damen Shipyards Group logo

– Nelly Gieltjes –

“Wij hebben een bedrijfsvolleybal toernooi gehad bij Down Under in Nieuwegein (Utrecht). Alles wat te maken heeft met volleybal hebben we uitbesteed aan La Playa Blanca. Dit jaar waren we met ons bedrijf op zoek naar een toernooi waar we ‘zelf’ niks hoefde te regelen. Voorgaande jaren moest iedereen die meedeed fluiten / tellen etc. Wat niet altijd een succes was… La Playa Blanca heeft alles TOP geregeld; de voorbereidingen begonnen al goed….iemand die meedenkt en leuke ideeën heeft v.w.b. de invulling van het toernooi. Wedstrijdboekjes met logo’s van het bedrijf, muziek, alles werd geregeld. De organisatoren konden dit jaar ook zonder enige organisatie lekker mee volleyballen. Nogmaals TOP geregeld!”

 – Romanie van der Vlist –

“Paul organiseerde voor ons een beachvolleybal clinic met aansluitend een toernooi. Hij had het uitstekend voor elkaar: de organisatie, communicatie en locatie! De begeleiding was enthousiast en ontzettend plezierig. Niet vaak zag ik collega’s zo fanatiek opgaan in het spel. Echt een aanrader!”

YMOR: –  Inge Vollebregt –

“Als personeelsevenement wilde Ymor dit jaar een beachvolleybaltoernooi organiseren. Bij LaPlayaBlanca hebben ze de expertise in huis om dat te faciliteren. Paul heeft het van A tot Z begeleid: van de locatie en materialen tot aan de communicatie vooraf en ter plekke. Het is laagdrempelig, goed voor de teamspirit en leuk om samen actief bezig te zijn. Wij zijn erg tevreden!”

Eiffel: Inge Mast-van den Berg –

“Afgelopen zomer hebben wij met een aantal collega’s van Eiffel meegedaan aan een beachvolleybalclinic dat door Playa Blanca is georganiseerd. Het was fantastisch, zowel voor de ervaren volleyballers als degenen die voor het eerst met een volleybal op het strand stonden. Ondanks de kou en de regen hebben we leuke oefeningen gedraaid en potjes gespeeld met natuurlijk een puntentelling waarna meerdere winnaars zijn gehuldigd. En het is echt zo, na dit fanatieke gebeuren smaakt het drankje en hapje nog veel beter!”

– Carla Petersen –

“Wij hadden een event bij Down Under Nieuwegein| (Utrecht). Na het zakelijk gedeelte was het tijd voor ontspanning en was er een beachvolleybal toernooi gepland ism met La Playa Blanca. Dit was fantastisch georganiseerd. Er werd steeds goed gecommuniceerd en er was een enthousiaste samenwerking. Ook de scheidsrechters waren heel leuk en wisten op situaties leuk in te springen. Paul en team, super dank voor een zeer geslaagd volleybal toernooi!”

 – Nicky Murk –

“Paul heeft een beachvolleybalclinic voor ons georganiseerd. De communicatie van tevoren was top, altijd een snelle reactie en flexibel met het plannen van de clinic. We hadden afgesproken op de locatie Biltse Duinen, waar Paul zelf de netten al had opgezet en voor voldoende ballen had gezorgd. We konden dus meteen beginnen! We waren met een heel klein groepje, en Paul heeft een hele leuke clinic verzorgd met veel variatie. We hebben alle beachvolleybal technieken geoefend en ook uitdagende, conditionele oefeningen gedaan. De middag werd afgesloten met wat wedstrijdjes waarna wij nog een drankje hebben kunnen drinken bij de Tennisclub ernaast. Bewonderenswaardig hoe iemand met zoveel passie en enthousiasme een clinic kan verzorgen en iedereen op zijn eigen niveau mee kan laten doen. Wij hebben ontzettend veel plezier gehad en zijn met een moe maar voldaan gevoel naar huis gegaan. Wellicht de volgende zomer weer!

Sodexo – Maaike Jager-Reijs
“Down Under is een top locatie voor een actieve team building in de natuur, heerlijk even weg van kantoor en ontspannen. De ontvangst was zeer gastvrij, duidelijke uitleg over het programma en de locatie en we voelden ons meteen thuis. Met een divers team is een clinic echt perfect. Je doet vrijblijvend mee in je eigen tempo. De opbouw is leuk, eerst vooral veel oefenen, laagdrempelig en afwisselend. Paul doet dit heel goed, kijkt goed naar de diversiteit in de groep,  en weet iedereen te enthousiasmeren. Van oefenen naar het echte spel, een prima opbouw en iedereen is dan ook echt helemaal klaar voor de strijd.
We hebben een super leuke middag gehad en de locatie en de clinic zijn een aanrader!”

Wij hebben ons 5-jarig jubileum van BLOXZ bij Down Under gevierd met een beachvolleybaltoernooi. We hebben het beachvolleybaltoernooi geheel uitbesteed aan La Playa Blanca. Het contact vooraf met Paul was zeer prettig. Door zijn enthousiaste aanpak hadden wij er alle vertrouwen in dat het goed geregeld werd. Helaas zat het weer die dag tegen, maar door het snel schakelen van Paul hebben we er toch nog een heel leuk toernooitje van kunnen maken. Alle collega’s waren zeer enthousiast!! Paul en team, nogmaals super bedankt voor het geslaagde event!

Met vriendelijke groet,
Eefje Janssen
HR & Office Management

Top bedrijfsuitje! Voor de zomeractiviteit van 2022 waren we opzoek naar een sportief en zomers uitje dat goed zou zijn voor de teamspirit. We hebben uiteindelijk gekozen voor de combinatie van een beachvolleybal clinic en toernooi bij La Playa Blanca gevolgd door een etentje bij Down Under. Deze combinatie was fantastisch. Alles was professioneel en tot in de puntjes geregeld en zowel in het voortraject als op de dag zelf hoefden we ons nergens druk om te maken. Zo kon iedereen (inclusief organisatie) genieten van een heerlijke dag. Paul als verzorger van het Beachvolleybal gedeelte wist met zijn kennis en enthousiasme alle collega’s mee te krijgen. Al met al een top dag en grote aanrader!

Met vriendelijke groet,

Flor Polinder, INTK

La Playa Blanca heeft voor TAUW een Beachvolleybalclinic en -toernooi georganiseerd. Het was een erg geslaagd evenement: de clinic was voor iedereen toegankelijk en werd met veel enthousiasme en humor gegeven. Daarna konden wij al een aardig partijtje spelen! Paul weet energie bij iedereen naar boven te halen, kende binnen no time onze namen en had water bij zich voor degenen die dat niet hadden meegenomen. Dit geeft het geheel nét dat beetje extra. We hebben het event een keer moeten verplaatsen en het aantal deelnemers tussentijds nog gewijzigd. Het was prettig dat hier flexibel mee werd omgegaan. Een aanrader!

Met vriendelijke groet,

Tisja Daggers

Adviseur Ecologie & Datamanagement

“We hebben een fantastisch Summer Event georganiseerd voor onze collega’s op de locatie Down Under in Nieuwegein (Utrecht). Paul en zijn team hebben het beachvolleybaltoernooi op het event volledig verzorgd. Vooraf was er een prettige kennismaking en werden alle wensen doorgenomen. Met het organiseren van een event is het enorm fijn als je een activiteit als deze aan experts over kan laten. Dit was bij Paul en het team zeker in goede handen. De passie, teamwork en volle enthousiasme van onze collega’s kwam hierdoor volop tot uiting tijdens deze gezellige dag. We hebben heel veel positieve reacties gehad. Dank je wel Paul voor de leuke activiteit, alle zorgvuldige voorbereidingen en jouw enthousiasme!”


Groet,


Lina Douma 
Brand Manager Modis NL / Akkodis NL

“Voor ons werd een beachvolleybal clinic georganiseerd met aansluitend een klein toernooitje. De organisatie, maar ook de communicatie waren uitstekend. De begeleiding was erg enthousiast en zeer prettig. Mijn collega’s heb ik nog niet vaak zo fanatiek en met zoveel plezier gezien als tijdens dit spel. Twijfel niet en boek, echt super.”

Wendy, WKC/UMC

Voor onze organisatie waren wij op zoek naar een gezellige en sportieve activiteit en zo zijn wij in contact gekomen met Paul van La Playa Blanca.
Vanaf het eerste moment verliep het contact goed en professioneel en dit komt mede door de uitgebreide ervaring en het aanstekelijke enthousiasme van Paul.
Paul nam al het werk uit handen en heeft zelfs een filmpje opgenomen om onze collega’s te enthousiasmeren!
Op de dag zelf was het weer erg slecht met veel wind, maar dankzij Pauls enthousiasme en aanpassingsvermogen kreeg hij iedereen mee en maakte hij er echt een leuke activiteit van. Alle collega’s spraken naderhand dan ook van een zeer geslaagd evenement.
We zouden daarom zeker opnieuw gebruik maken van Paul en la Playa Blanca.

Hugo A-Tjak – Growers United

“De Geostick familiedag 2022 was weer een groot succes.

Mooie strand locatie bij Kijkduin met prachtig weer en een tot in de puntjes goed georganiseerd beachvolleybal toernooi door Playa Blanca.
Iedereen keek er weer naar uit en de strijd om de wisselbeker barste weer los, dit onder het genot van heerlijk drankje en natuurlijk de nodige versnaperingen.
Bedankt Paul voor dit succes, het leeft heel erg bij de medewerkers van Geostick en ieder kijkt weer uit naar 1 juli 2023 als de familiedag wederom staat gepland, met uiteraard het traditionele Playa Blanca Beach volleybal toernooi!
Nogmaals dank Paul en tot 2023!”

Met vriendelijke groet,
Jan Pieter Brandwijk
Algemeen Directeur Geostick