Recensies

Beachvolleybal Evenementenbureau

Mensen komen bij ons voor de goede organisatie, enthousiaste en kwalitatief goede begeleiding van trainers, en mooie locaties door heel het land.

– Jacoline van Rooijen –

“Wat hebben we een superleuke ochtend gehad onder leiding van Paul! Paul is snel en heeft een goede communicatie in het voortraject en op de dag zelf liep ook alles helemaal goed.
We kregen een goede uitleg en een enthousiaste clinic, iedereen stond op scherp. Je merkt gewoon dat Paul er echt verstand van heeft en vooral iedereen enthousiast maakt. Tijdens de wedstrijdjes werd iedereen fanatiek en was het jammer dat het alweer was afgelopen. Het is echt een superleuke activiteit om te doen als teambuilding maar ook als je gewoon een gezellige dag wilt hebben. Ik kan iedereen La Playa Blanca aanraden, we gaan het zeker nog een keer doen!”

– Heidi de Wit –

“Dank je wel Paul voor een ontzettend leuk en geslaagd event! Mijn doel was het organiseren van een sportieve middag in een omgeving die vooral een chille sfeer uitstraalde. Ik zocht het zon, zee, strand gevoel maar dan in het midden van het land en heb dat helemaal gevonden op jouw locatie in De Biltse Duinen. Jouw mensen waren -net als jij- heel enthousiast en hebben ons op een enthousiaste en relaxte manier door het toernooi heen geloodst. Vervolgens heb ik alleen maar lovende en enthousiaste reacties van mijn mensen terug gekregen. Je was zeer flexibel in de voorbereiding en stelde je bereidwillig op. De uitvalsbasis bij de tennisvereniging was zeer welkom en ook daar werden we met vriendelijkheid ontvangen. Kortom: een zeer geslaagd event!”

Damen Shipyards Group logo

– Nelly Gieltjes –

“Wij hebben een bedrijfsvolleybal toernooi gehad bij Down Under in Nieuwegein (Utrecht). Alles wat te maken heeft met volleybal hebben we uitbesteed aan La Playa Blanca. Dit jaar waren we met ons bedrijf op zoek naar een toernooi waar we ‘zelf’ niks hoefde te regelen. Voorgaande jaren moest iedereen die meedeed fluiten / tellen etc. Wat niet altijd een succes was… La Playa Blanca heeft alles TOP geregeld; de voorbereidingen begonnen al goed….iemand die meedenkt en leuke ideeën heeft v.w.b. de invulling van het toernooi. Wedstrijdboekjes met logo’s van het bedrijf, muziek, alles werd geregeld. De organisatoren konden dit jaar ook zonder enige organisatie lekker mee volleyballen. Nogmaals TOP geregeld!”

 – Romanie van der Vlist –

“Paul organiseerde voor ons een beachvolleybal clinic met aansluitend een toernooi. Hij had het uitstekend voor elkaar: de organisatie, communicatie en locatie! De begeleiding was enthousiast en ontzettend plezierig. Niet vaak zag ik collega’s zo fanatiek opgaan in het spel. Echt een aanrader!”

YMOR: –  Inge Vollebregt –

“Als personeelsevenement wilde Ymor dit jaar een beachvolleybaltoernooi organiseren. Bij LaPlayaBlanca hebben ze de expertise in huis om dat te faciliteren. Paul heeft het van A tot Z begeleid: van de locatie en materialen tot aan de communicatie vooraf en ter plekke. Het is laagdrempelig, goed voor de teamspirit en leuk om samen actief bezig te zijn. Wij zijn erg tevreden!”

Eiffel: Inge Mast-van den Berg –

“Afgelopen zomer hebben wij met een aantal collega’s van Eiffel meegedaan aan een beachvolleybalclinic dat door Playa Blanca is georganiseerd. Het was fantastisch, zowel voor de ervaren volleyballers als degenen die voor het eerst met een volleybal op het strand stonden. Ondanks de kou en de regen hebben we leuke oefeningen gedraaid en potjes gespeeld met natuurlijk een puntentelling waarna meerdere winnaars zijn gehuldigd. En het is echt zo, na dit fanatieke gebeuren smaakt het drankje en hapje nog veel beter!”

– Carla Petersen –

“Wij hadden een event bij Down Under Nieuwegein| (Utrecht). Na het zakelijk gedeelte was het tijd voor ontspanning en was er een beachvolleybal toernooi gepland ism met La Playa Blanca. Dit was fantastisch georganiseerd. Er werd steeds goed gecommuniceerd en er was een enthousiaste samenwerking. Ook de scheidsrechters waren heel leuk en wisten op situaties leuk in te springen. Paul en team, super dank voor een zeer geslaagd volleybal toernooi!”

 – Nicky Murk –

“Paul heeft een beachvolleybalclinic voor ons georganiseerd. De communicatie van tevoren was top, altijd een snelle reactie en flexibel met het plannen van de clinic. We hadden afgesproken op de locatie Biltse Duinen, waar Paul zelf de netten al had opgezet en voor voldoende ballen had gezorgd. We konden dus meteen beginnen! We waren met een heel klein groepje, en Paul heeft een hele leuke clinic verzorgd met veel variatie. We hebben alle beachvolleybal technieken geoefend en ook uitdagende, conditionele oefeningen gedaan. De middag werd afgesloten met wat wedstrijdjes waarna wij nog een drankje hebben kunnen drinken bij de Tennisclub ernaast. Bewonderenswaardig hoe iemand met zoveel passie en enthousiasme een clinic kan verzorgen en iedereen op zijn eigen niveau mee kan laten doen. Wij hebben ontzettend veel plezier gehad en zijn met een moe maar voldaan gevoel naar huis gegaan. Wellicht de volgende zomer weer!

Sodexo – Maaike Jager-Reijs
“Down Under is een top locatie voor een actieve team building in de natuur, heerlijk even weg van kantoor en ontspannen. De ontvangst was zeer gastvrij, duidelijke uitleg over het programma en de locatie en we voelden ons meteen thuis. Met een divers team is een clinic echt perfect. Je doet vrijblijvend mee in je eigen tempo. De opbouw is leuk, eerst vooral veel oefenen, laagdrempelig en afwisselend. Paul doet dit heel goed, kijkt goed naar de diversiteit in de groep,  en weet iedereen te enthousiasmeren. Van oefenen naar het echte spel, een prima opbouw en iedereen is dan ook echt helemaal klaar voor de strijd.
We hebben een super leuke middag gehad en de locatie en de clinic zijn een aanrader!”