Recensies

Recensies van bedrijven, volleybalverenigingen en scholen.

Vanaf 2005 hebben we met “La Playa Blanca” veel sportieve bedrijfsuitjes voor bedrijven, en veel uitdagende clinics voor verenigingen en scholen georganiseerd.

Hieronder recensies van enkele bedrijven, volleybalverenigingen en scholen:

Bedrijven:

 • NPO Radio 1(Jacoline van Rooijen – Producer NPO Radio 1 – Dit is de Dag | Langs de Lijn En Omstreken)

Wat hebben we een superleuke ochtend gehad onder leiding van Paul!
Paul is snel en heeft een goede communicatie in het voortraject en op de dag zelf liep ook alles helemaal goed.
We kregen een goede uitleg en een enthousiaste clinic, iedereen stond op scherp.
Je merkt gewoon dat Paul er echt verstand van heeft en vooral iedereen enthousiast maakt voor de Beachvolleybal.
Tijdens de wedstrijdjes werd iedereen fanatiek en was het gewoon jammer dat het alweer was afgelopen.
Het is echt een superleuke activiteit om te doen als teambuilding maar ook als je gewoon een gezellige dag wilt hebben.
Ik kan iedereen La Playa Blanca aanraden, we gaan het zeker nog een keer doen!
Jacoline

 • Forcare(Zorgtechnologie – Contactpersoon Heidi de Wit – management assistant)

Dank je wel Paul voor een ontzettend leuk en geslaagd event! Mijn doel was het organiseren van een sportieve middag in een omgeving die vooral een chill sfeer uitstraalt. Ik zocht het  zon, zee, strand gevoel maar dan in het midden van het land en heb dat helemaal gevonden op jouw locatie in De Biltse Duinen. Jouw mensen waren -net als jij- heel enthousiast en hebben ons op een enthousiaste en relaxte manier door het toernooi heen geloodst. Vervolgens heb ik alleen maar lovende en enthousiaste reacties van mijn mensen terug gekregen. Je was zeer flexibel in de voorbereiding en stelde je bereidwillig op. De uitvalsbasis bij de tennisvereniging was zeer welkom en ook daar werden we met vriendelijkheid ontvangen. Kortom: een zeer geslaagd event!.

Succes – Groet, Heidi

 • Damen Shipyards: (Bouwt schepen over de hele wereld)

Op zaterdag 2 juli hebben wij een bedrijfsvolleybal toernooi gehad bij Down Under in Nieuwegein. Alles wat te maken heeft met volleybal hebben we uitbesteed aan La Playa Blanca (Paul van der Ven). Dit jaar waren we met ons bedrijf op zoek naar een toernooi waar we ‘zelf’ niks hoefde te regelen. Voorgaande jaren moest iedereen die meedeed fluiten / tellen etc. Wat niet altijd een succes is…..
Het hele toernooi is uit handen gegeven aan La Playa Blanca en was TOP geregeld; de voorbereidingen begonnen al goed….iemand die meedenkt en leuke ideeën heeft v.w.b. de invulling van het toernooi. Wedstrijdboekjes met logo’s van het bedrijf, muziek,…..alles werd geregeld. De organisatoren konden dit jaar ook zonder enige organisatie lekker mee volleyballen.
Nogmaals TOP geregeld!!
Groet, Nelly Gieltjes, Communicatie

 • Achmea: (Verzekeraar: Romanie van der Vlist, Senior Communicatieadviseur)

“Paul organiseerde voor ons een beachvolleybalclinic met aansluitend een toernooi. Het was uitstekend voor elkaar: de organisatie, communicatie en locatie.
De begeleiding was enthousiast en ontzettend plezierig. Niet vaak zag ik collega’s zo fanatiek opgaan in het spel. Echt een aanrader!”

 • YMOR: (IT-bedrijf: Inge Vollebregt Marketing & Communication)

“Als personeelsevenement wilde Ymor dit jaar een beachvolleybaltoernooi organiseren. Bij LaPlayaBlanca hebben ze de expertise in huis om dat te faciliteren. Paul heeft het van A tot Z begeleid: van de locatie en materialen tot aan de communicatie vooraf en ter plekke. Het is laagdrempelig, goed voor de teamspirit en leuk om samen actief bezig te zijn. Wij zijn erg tevreden!”

 • Eiffel: (Consultancy organisatie op gebied van legal, finance,process: Inge Mast-van den Berg)

“Afgelopen zomer hebben wij met een aantal collega’s van Eiffel meegedaan aan een Beachvolleybalclinic dat door Playa Blanca is georganiseerd. Het was een regenachtige dag dus was het de gehele dag de vraag of de clinic door zal gaan. Iedereen was gearriveerd, maar gaan we meedoen aan de clinic of slaan we het sportieve gedeelte over en gaan we direct aan het hapje en drankje? Toch uiteindelijk besloten om eerst te gaan beachvolleybalen alvorens we zullen plaatsnemen in het restaurant. Gelukkig bleek dit de goede keus te zijn geweest. Het was fantastisch, zowel voor de ervaren volleyballers als degenen die voor het eerst met een volleybal op het strand stonden. Ondanks de kou en de regen hebben we leuke oefeningen gedraaid en potjes gespeeld met natuurlijk een puntentelling waarna meerdere winnaars zijn gehuldigd. En het is echt zo, na dit fanatieke gebeuren smaakt het drankje en hapje nog veel beter!”

 • T-Mobile: (aanbieder van mobiele communicatie, Carla Petersen manager/communicatie)

Op 6 juli had T-Mobile Thuis een event bij Down Under. Na het zakelijk gedeelte was het tijd om te ontspannen en was er een beachvolleybal gepland. Dit was fantastisch georganiseerd. Er werd steeds goed gecommuniceerd en er was een enthousiaste samenwerking. Ook de scheidsrechters waren heel leuk en wisten op situaties leuk in te springen.
Paul en team, super dank voor een zeer geslaagd volleybal toernooi!

 • KNVB: (Informatiemanagement team, contactpersoon Nicky Murk)

18 augustus heeft Paul een beachvolleybalclinic voor ons georganiseerd. De communicatie van tevoren was top, altijd een snelle reactie en flexibel met het plannen van de clinic. We hadden afgesproken op de locatie Biltse Duinen, waar Paul zelf de netten al had opgezet en voor voldoende ballen had gezorgd. We konden dus meteen beginnen! We waren maar met een heel klein groepje, maar toch heeft Paul een hele leuke clinic verzorgd met veel variatie. We hebben alle beachvolleybal technieken geoefend en ook uitdagende, conditionele oefeningen gedaan. De middag werd afgesloten met wat wedstrijdjes waarna wij nog een drankje hebben kunnen drinken bij de Tennisclub in de buurt.
Bewonderenswaardig hoe iemand met zoveel passie en enthousiasme een clinic kan verzorgen en iedereen op zijn eigen niveau mee kan laten doen. Wij hebben ontzettend veel plezier gehad en zijn met een moe maar voldaan gevoel naar huis gegaan. Wellicht de volgende zomer weer!

Volleybalverenigingen:

 • VSTS: volleybalvereniging uit Bodegraven:

In 2015 en in 2016 hebben trainers van La Playa Blanca een clinic gegeven voor basisschoolleerlingen, tijdens het door volleybalvereniging VSTS georganiseerde Rabobank-Versluys Groep Beachvolleybalevent.

De zeer ervaren trainers hadden er geen enkele moeite mee, dat het aantal deelnemers van tevoren niet bekend was. De organisatie verliep soepel, alle beachvolleybaltechnieken werden geoefend, waarbij het enthousiasme van de trainers en de individuele aandacht voor ieder kind extra motiverend werkte. Echt sportplezier !  Een aanrader voor iedereen die een beachvolleybalclinic wil organiseren.

Lia Broekhuizen, voorzitter@vsts.nl

Scholen:

 • Oosterlicht college Nieuwegein; Simon Brouwer

Vorig jaar hebben wij met onze sportklassen 3 weken lang een clinic beachvolleybal gehad.

Bij sportcomplex Merwestein kregen onze leerlingen meerdere facetten van het spelletje beachvolleybal aangeleerd. Aan het einde van elke clinic werden er partijtjes gespeeld, waarin de behandelde onderdelen weer terugkwamen. Paul heeft de clinic met veel enthousiasme, plezier en passie gegeven, wat gelijk oversloeg bij onze leerlingen. Zeker een aanrader voor scholen en komend jaar gaan wij hier wederom gebruik van maken.

 • Cals college IJsselstein; Yme Veenje

La Playa Blanca is al een aantal jaar dé organisatie die we inzetten voor het beachvolleyballen tijdens onze introductieactiviteiten.

Goede trainers die door hun enthousiasme de groep direct ‘inpakken’. Paul denkt goed mee wanneer het gaat om de afstemming betreft niveau en soort groep. Voor ieder ‘niveau’ de juiste trainer.

Wij gaan ook komend jaar weer gebruik maken van de diensten van La Playa Blanca!’

To Whom it may concern:

 • Christelijk Lyceum Zeist; Brad Taylor (docent LO tweetalig)

I would recommend Paul van der Veen and his beach volleyball clinics.

He has a good “click” with the students.

Uses humor and structure, but also challenging drills to help the students to get better.

Vast amount of volleyball knowledge that allows him to teach many different levels even within the same group

Can easily adapt the trainings to fit the level of students.

Paul also works very hard himself to make sure the trainings run smoothly. A “hands on” trainer.

Gr.

Brad Taylor

PE Teacher CLZ