Trainingen

DSC08278

In totaal zijn er in de reguliere periode 12 weken trainingen. De eerste trainingen beginnen in de week van maandag 25 april, en zullen eindigen in de week van donderdag 14 juli.

Daarna zullen er vanaf woensdag 20 juli t/m woensdag 17 augustus nog 5 extra zomertrainingen plaatsvinden op de Biltse Duinen van 19:00-21:00u olv Paul van der Ven.

We staan met “La Playa Blanca” voor kwalitatief goede trainingen en dat willen we ook heel graag waarborgen. Dat betekent dat de trainers die voor de groep staan over goede kwaliteiten beschikken op het gebied van techniek, methodiek, didaktiek. Daarnaast zijn onze trainers zeer enthousiast en zijn ze in staat om op een plezierige manier leiding te geven aan de trainingsgroep. De trainers beschikken over het hebben van een HBO opleiding Sportacademie, Pedagogische achtergrond, enz. Daarnaast spelen of speelden de trainers zelf op hoog niveau zaal- of beachvolleybal, zodat zij weten hoe de juiste technieken en tactieken gespeeld dienen te worden.

We hebben een methodische opbouw opgesteld, die alle trainers ook van ons krijgen, zodat we met alle trainers de soortgelijke en opbouwende trainingen hebben.

Ieder blok bestaat uit 4 trainingen:

  • Blok 1: Techniek
  • Blok 2: Uitbreiding (complexe vormen)
  • Blok 3: Spel (wedstrijd vormen en tactiek)

Bovenstaande wordt wel gecombineerd iedere training. Dat wil zeggen dat er ook in blok 3 aandacht wordt besteed aan techniek in bv de warming-up. En ook in blok 1 zullen er wedstrijdjes gespeeld worden. We staan uiteraard ook open voor input.

Kwaliteit staat dus hoog in het vaandel bij “La Playa Blanca”, en mocht je daar toch graag wat over kwijt willen of ontevreden zijn, zijn we daar bereid om over in gesprek te gaan (zie kopje contact).

Op dit moment zijn we druk bezig om de trainers te installeren voor de verschillende locaties en zodra dat bekend is zal dat uiteraard bekend worden gemaakt!

Mocht je geïnteresseerd zijn in het trainingsrooster kun je hier klikken.

Voor inschrijven voor een nieuw seizoen beachvolleybal klik hier.