Trainers

Beachvolleybal Evenementenbureau

Graag stellen wij vol trots onze gediplomeerde trainers aan u voor:

Paul van der Ven

Volleybalt sinds zijn 7e levensjaar. Oprichter van La Playa Blanca. Heeft 10 jaar in de eredivisie gespeeld en is op dit moment trainer/coach Sliedrecht Sport Heren 1, uitkomend in de Eredivisie. Daarnaast is hij docent Lichamelijke Opvoeding Cals College Nieuwegein. Hij is zeer sportief, enthousiast & daadkrachtig. Waarom gaat Paul weer bij La Playa Blanca training geven? “Beachvolleybal is een fantastisch spel en het is leuk om met enthousiaste mensen (jeugd/senioren) samen te werken. Kortom; ik heb er weer super veel zin in!”

Jasper Rietman

Volleybalt sinds zijn 10e levensjaar. Op dit moment speelt hij bij Protos Heren 1 in de topdivisie. Hij studeert aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO). Hij is sportief, enthousiast & sociaal. Waarom gaat Jasper bij La Playa Blanca training geven? “Wanneer de zon weer gaat schijnen krijg ik al de kriebels om ‘het zand’ op te gaan en lekker een balletje te gaan spelen. Om deze passie te combineren met iets wat ik ook erg leuk vind, les- en training geven, ga ik bij La Playa Blanca training geven!”

Ana Rekar

Volleybalt nu 3 jaar bij Sliedrecht Sport en ook al een aantal jaren in de Eredivisie Beachvolleybal. Daarnaast heeft zij Spaans gestudeerd en is zij in opleiding tot docent Spaans. Waarom gaat Ana bij La Playa Blanca beachvolleybal training geven? “Ik vind het heerlijk om met m’n voeten in het zand te staan, vind beachvolleybal mega leuk en draag mijn enthousiasme hiervoor graag over op anderen!”

Timo Broekhoven

Volleybalt sinds zijn tiende levensjaar. Op dit moment speelt hij zijn laatste seizoen bij Cito H2 in Zeist. Hij heeft nu een tussenjaar na het behalen van zijn VWO diploma. Hij is net terug uit Australië en gaat komend jaar beginnen met de studie biologie aan de universiteit in Utrecht. Waarom gaat Timo bij La Playa Blanca training geven?
“als dat zonnetje zo lekker begint te schijnen en je tot lekker lang buiten in het licht kan blijven….. Dan is er toch niets lekkerder dan gewoon lekker met je voetjes in het zand beachvolleyballen!! Ik wil andere ook dit heerlijke gevoel geven en daarom ga ik training geven bij La Playa Blanca!”

Emma Rekar

Emma Rekar volleybalt sinds afgelopen seizoen bij Sliedrecht Sport Dames 1 en is daarnaast al een aantal seizoenen actief in de Topdivisie en Eredivisie Beachvolleybal. Ze heeft haar studie Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht bijna afgerond, waarna ze nog lekker even door gaat studeren voor de Master Kunstgeschiedenis.
Waarom gaat Emma bij La Playa Blanca beachvolleybaltraining geven? “Bij (beach)volleybal kan ik mijn fanatisme en enthousiasme nauwelijks bedwingen, ik vind het een heerlijke sport! Het feit dat we het in de zomer ook nog buiten op het strand mogen doen, is natuurlijk top. Ik heb heel veel zin om mijn enthousiasme over te brengen op anderen en om samen van beachvolleybal te kunnen genieten!”

Flor Polinder
Volleybalt inmiddels 5 jaar in de eredivisie bij Taurus als spelverdeler en mag zich ook aanvoerder noemen. Hij is bijna afgestudeerd en heeft dan de master cultuurgeschiedenis van modern Europa op zak. Waarom gaat Flor bij La Playa Blanca training geven? “Ik vind het heerlijk om training te geven en mijn liefde voor het spelletje te kunnen delen met jong en oud. Als dat zomers, in het zonnetje op een mooi strand kan, wordt het voor mij nog leuker!”