Recensies verenigingen

Beachvolleybal Evenementenbureau

VSTS: volleybalvereniging uit Bodegraven: – Lia Broekhuizen –

“In 2015 en in 2016 hebben trainers van La Playa Blanca een clinic gegeven voor basisschoolleerlingen, tijdens het door volleybalvereniging VSTS georganiseerde Rabobank-Versluys Groep Beachvolleybalevent. De zeer ervaren trainers hadden er geen enkele moeite mee, dat het aantal deelnemers van tevoren niet bekend was. De organisatie verliep soepel, alle beachvolleybaltechnieken werden geoefend, waarbij het enthousiasme van de trainers en de individuele aandacht voor ieder kind extra motiverend werkte. Echt sportplezier!  Een aanrader voor iedereen die een beachvolleybalclinic wil organiseren.”

NVC – Nieuwegein – Ria Spek

“Vorig jaar heeft onze jeugd een inspirerende en gave clinic gehad van Paul vd Ven. Allemaal blije gezichten en veel geleerd! Bedankt, Paul

Trainers Protos, Utrecht

De ’train de trainer’ clinic, die Paul verzorgde voor de trainers van USV Protos, is erg positief ontvangen bij de trainers. De vele interactie, ruimte voor eigen vragen en zelf met een bal aan de slag gaan waren prettige en leerzame elementen tijdens de clinic! Nog steeds wordt er tijdens de trainingen gebruik gemaakt van zijn oefeningen.

NVVO – Henk Bosschaart

Paul heeft bij de Nvvo (belangen vereniging voor volleybal trainers ) Een presentatie gegeven. De deelnemers en de demo groep waren erg enthousiast. Dat zelfde enthousiasme straalde er ook bij Paul af. Het geheel had een hoge instructie waarde.

Voleco – Ouderkerk-Lekkerkerk

VolecoBEACH, Ter gelegenheid van het jubileum van Voleco heeft Paul van der Ven van La Placa Blanca afgelopen mei 2019 een spetterende beachvolleybal clinic verzorgd voor onze jeugdleden. Met groot enthousiasme en onde toezicht van meelevende toeschouwers hebben de volleyballers genoten van de energieke clinic van Paul in het zand van sportpark Weydehoeck te Lekkerkerk. Zeer geslaagd evenement en onze hartelijke dank voor de deskundige

Taurus – Houten

120 CMV kids bij Volleybalvereniging Taurus waren stil zodra Paul wat uitlegde. De hele groep was heel geconcentreerd bezig met de opdrachten. De kids vonden alle spelletjes geweldig. De kids vonden het allerleukste wanneer Paul ging aftellen naar 0. Het was rennen vanuit alle hoeken naar het midden van de zaal om zo snel mogelijk te zitten.
Voor ons als trainers was het leuk om te zien hoe Paul met een totaal vreemde groep zo snel contact maakte, leuke spel oefeningen had en ons van feedback voorzag. Een

Bourgondie – Wijk bij Duurstede

Volleybal vereniging Bourgondië uit Wijk bij Duurstede heeft twee keer gebruik gemaakt van de kwaliteiten van Paul van der Ven. In 2019 heeft Paul bij ons de workshop Train de Trainer gegeven vooral gericht op onze jeugdtrainers. De reacties waren na afloop zéér positief en er is weer veel bijgeleerd. Paul is gedreven, toegankelijk, en ter zake deskundig en weet zijn kennis goed over te dragen ook naar een lager niveau. Wij zullen het niet nalaten om hem nog een keer in te huren als daar vraag naar is en mogelijkheden voor zijn.
Johan Klerks
Technische Commissie Bourgondië.