Over ons

Beachvolleybal Evenementenbureau

“Kwaliteit en plezier staat bij ons centraal”

Paul van der Ven (foto) is de oprichter van La Playa Blanca. Sinds 2005 organiseert hij met veel passie  en enthousiasme diverse beachvolleybalevenementen (bedrijfsuitjes) op de mooiste locaties in heel Nederland, ook aan het strand. Daarnaast organiseert hij al 16 jaar beachvolleybaltrainingen op verschillende locaties rondom Utrecht.

Paul heeft 10 jaar in de eredivisie gevolleybald bij verschillende grote clubs. Na zijn actieve carrière in de eredivisie ging hij aan de slag als volleybaltrainer/coach bij verschillende clubs en is sinds 2016 hoofdcoach bij Sliedrecht Sport Heren 1 in de eredivisie. Tevens is hij docent lichamelijke opvoeding op het Cals College in Nieuwegein.

Met zijn achtergrond als topsporter en in combinatie met zijn huidige werkzaamheden als topsportcoach en sportdocent, weet Paul heel goed mensen maximaal te motiveren en enthousiasmeren.  

Kwaliteit en plezier staat bij La PLaya Blanca centraal!

La Playa Blanca beschikt al jaren over kwalitatief goede en enthousiaste trainers, die de leden met veel plezier laten beachvolleyballen en in staat zijn beachvolleyballers veel te leren op technisch en tactisch gebied.

Bij uw bedrijfsuitje zal La Playa Blanca alles in het werk stellen om de werknemers van het bedrijf maximaal te laten genieten.

La Playa Blanca gelooft dat ze bedrijfsuitjes onvergetelijk kunnen maken.