Bedrijfsuitje

Beachvolleybal Evenementenbureau

Beachvolleybal evenementenbureau La Playa Blanca organiseert al sinds 2005 sportieve en unieke beachvolleybal evenementen (bedrijfsuitjes) op de mooiste locaties in heel Nederland, ook aan het strand. Daarnaast bieden wij beachvolleybaltrainingen aan op verschillende locaties rondom Utrecht.

Willen jij en je vrienden, teamgenoten, collega’s of familieleden een sportieve, onvergetelijke dag beleven met aansluitend een lekkere BBQ? La Playa Blanca gelooft dat ze jullie bedrijfsuitje onvergetelijk zal maken. Met beachvolleybal brengen wij mensen dichter bij elkaar. Beachvolleybal is de sport waarbij écht iedereen is betrokken.

Inmiddels draaien we al meer dan 15 jaar verschillende soorten evenementen voor kleine en grote groepen (bv 500 personen). We verzorgen het totale pakket aan materiaal en begeleiders. Dat kan op een locatie bij u in de buurt zijn, waarbij we de mogelijkheid hebben om mobiele velden op te bouwen. Zowel beachvolleybal, zaalvolleybal als grasvolleybal behoort tot de mogelijkheden.

In overleg maken we een mooi evenement op maat voor u.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.