Veel gestelde vragen

Beachvolleybal Evenementenbureau

1. Ik heb een training gemist, mag ik deze inhalen?

Ja natuurlijk! Deze kun je inhalen op een ander moment in de week of later in het seizoen. Dit kan in de reguliere periode t/m donderdag 8 juli 2021. Graag contact opnemen met Paul van der Ven via Whatsapp: 0648389149

2. Gaan de trainingen door met slecht weer?

De trainingen gaan altijd door, behalve bij onweer. Wanneer de trainingen worden afgelast, zal dit worden vermeld via de Stories van Instagram van La Playa Blanca, klik hier

3. Kan ik halverwege het seizoen nog instromen?

Uiteraard kan dat. Ieder jaar zijn er wel jeugd en volwassenen die halverwege het seizoen instromen. Dat sluit prima aan. We helpen je dan uiteraard goed mee om de technische en tactische aspecten van het beachvolleybal te leren. In overleg bespreken we het tarief voor de resterende trainingen.

4. Mijn kind is 11 jaar, mag mijn kind ook al mee doen met de “oudere” jeugdgroep?

In overleg is heel veel mogelijk. Mocht je kind het leuker vinden om met de andere jeugdgroep mee te doen is dat uiteraard mogelijk. Andersom kan dat natuurlijk ook: je kind is 12 jaar en wilt juist mee doen met de jongste jeugd t/m 11 jaar.

5. Mag ik een introducé meenemen?

Een introducé meenemen is mogelijk. Graag contact opnemen met Paul van der Ven via Whatsapp. De prijs van een losse training vind je hier.

6. Ik ben geblesseerd geraakt, wat nu?

Allereerst is dat natuurlijk balen. Graag telefonisch contact opnemen met Paul van der Ven.