(Beach)Volleybalclinic

Beachvolleybal Evenementenbureau

Een Spetterende en Dynamische (Beach)Volleybalclinic

Voor wie is deze clinic bedoeld?

Voor iedereen die binnen uw vereniging actief is met volleybal. Dat kunnen de mini’s zijn van het circulatie minivolleybal, de jeugd jongens en meisjes (A-B-C-Jeugd), de recreanten, de senioren teams dames/heren van 5e klasse t/m de hogere teams (1e divisie).

Kortom, alle enthousiaste volleyballers van jong tot oud.

Allereerst een korte introductie van mezelf

Mijn naam is Paul van der Ven, 42 jaar, VT4 gediplomeerd, en trainer/coach bij Sliedrecht Sport Heren 1, wat uit komt in de Eredivisie van de Nationale Competitie.

Van 1999 t/m 2008 heb ik 10 jaar in de eredivisie gespeeld bij o.a. Florie/Vrevok Nieuwegein, Piet Zoomers/D  Apeldoorn, en Nesselande Rotterdam. Daarnaast ben ik 5 jaar beachvolleybal trainer geweest bij de Nationale Talenten NBS in Scheveningen en sinds 2005 verzorg ik trainingen in mijn eigen Beachvolleybalschool  “La Playa Blanca” (www.laplayablanca.nl) aan enthousiaste volleyballers. Ook geef ik clinics op scholen, bedrijven en verenigingen. Vanaf 1999 ben ik docent Lichamelijke Opvoeding op de middelbare school, het Cals College te Nieuwegein.

Kortom, sport is mijn lust en mijn leven. Volleybal is mijn grootste passie en graag probeer ik anderen te enthousiasmeren! Zie ook: https://www.instagram.com/beachvolleybal_la_playa_blanca/

Wat heb ik u te bieden?

Een compleet verzorgde (beach)volleybal-clinic, waarbij ik inspeel op de behoefte van de vereniging.

Dat betekent dat het mogelijk is om verschillende accenten wat betreft techniek/tactiek te laten terugkomen.

Of wellicht een workshop voor de trainers binnen uw vereniging: “Train de Trainers” heb ik al bij verschillende verenigingen georganiseerd met veel succes. De trainers van uw vereniging staan dan in het middelpunt van de clinic. Wellicht interessant om trainers tijdens de clinic verder op te leiden.

Afhankelijk van wat u graag wilt, stellen we samen een programma op.

We kunnen een clinic organiseren van 1,5 uur tot 4,5 uur. Van de mini’s tot senioren en alles wat daar tussen zit.

De prijs is afhankelijk van de grootte en duur van de clinic.

Ook is het mogelijk om een uitdagingswedstrijd te spelen tegen Eredivisie spelers, waarbij uw 1e Heren- of 1e Damesteam een uitdagingswedstrijd speelt tegen 2/3 spelers.

Een clinic kan in een sporthal plaatsvinden, maar ook op een beachvolleybalterrein.

Een compleet georganiseerd beachvolleybal toernooi inclusief velden, ballen en alles erop en eraan bestaat uit een van de mogelijkheden (www.laplayblanca.nl).

Hoe nu verder?

Als u interesse heeft, kom ik graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken inclusief de kosten van de activiteit. Voor meer informatie:

  • Email: info@laplayablanca.nl               Mobiele telefoon: 06  48 38 91 49                       

Instagram: beachvolleybal_la_playa_blanca

Ook voor bedrijven Beachvolleybal Events kunt u terecht bij mij. In de volgende link is een Promofilm te zien hoe een event wordt georganiseerd door mij vanuit La Playa Blanca:

Offerte aanvragen

Bovenstaande video is bij Down Under bij Utrecht. Aan het strand is uiteraard óók mogelijk. Zie hieronder de nieuwste Promofilm: