Bedrijfsevenementen

P1020209

Voor een sportief bedrijfsevenement bent u bij beachvolleybal “La Playa Blanca” aan het juiste adres. Samen met uw collega’s actief én ontspannen aan de slag.

Inmiddels draaien we al meer dan 15 jaar verschillende soorten evenementen. Daarbij gaat het om kleine sportieve bedrijfsevenementen voor bv 15 personen voor een klein bedrijf, maar ook grootschalige activiteiten op 16 volleybalvelden zoals we verschillende jaren voor het UWV hebben georganiseerd, waarbij 500 personen in een middag- en ochtenddeel kwamen spelen op het gras.

In 2015 en 2016 voor “Damen Shipyards”, waarbij we voor 250 personen een totaal georganiseerde personeelsdag hadden georganiseerd met overdag een groot Beachvolleybal-toernooi, en ’s avonds een BBQ. En dit alles bij de schitterdende locatie Down Under bij Utrecht (zie foto’s en recensies).

Hoe hebben bedrijven tot nu toe de georganiseerde evenementen van La Playa Blanca ervaren? Voor recensies klik hier.

Dergelijke beachvolleybal-events kunnen op vaste locaties (Merwestein, Down Under), waarbij we de mogelijkheid hebben om een lunch/diner voor uw bedrijf samen te stellen. Maar dat kan ook op een locatie bij u in de buurt zijn, waarbij we de mogelijkheid hebben om de (mobiele) velden voor u op te bouwen.

Zowel beachvolleybal, zaalvolleybal als grasvolleybal behoort tot de mogelijkheden.

In overleg met uw bedrijf stellen we het pakket samen op wat het meest geschikt is.

De evenementen zijn voor:

  • Bedrijven, inclusief een BBQ (heel goed te organiseren bij Down Under)
  • Middelbare scholen of Basisscholen
  • Volleybalverenigingen

In de sub kopjes “bedrijfsuitje”, “teambuilding” en “clinic/workshop” is er meer over te lezen.
Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact op via info@laplayablanca.nl of bel met Paul van der Ven: 06 48 38 91 49

Of vul onderstaand contact formulier in:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Type de volgende code over:

captcha